Netwerk

All In Green is een innovatieve netwerkorganisatie met in de kern een kwalitatief hoogwaardig hoveniersbedrijf met een geïntegreerde visie en projectmatige aanpak. Voor de invulling van haar visie en alles-in-één concept voor tuinen werkt All In Green samen met een aantal partners. Deze partners vallen onder te verdelen in een drietal categorieën.

Specialisten

Bedrijven die uitblinken en een uitstekende naam en staat van dienst hebben in een specifiek vakgebied m.b.t. tuinen of aanverwante gebieden. Hierbij kunt u denken aan specialisten op het gebied van vijvers, beplanting, hekwerken, beveiliging ,verlichting of beregeningsystemen. All In Green werkt met deze partners samen om haar alles-in-één concept voor u te realiseren.

Markt

Bedrijven met een dienstverlening die goed aansluit, raakvlakken heeft of in het verlengde ligt van hetgeen All In Green aanbiedt. Het doel van de samenwerking is hier om gezamenlijke klanten een compleet en onderling afgestemd palet van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te kunnen bieden. Hierbij kunt  u denken aan onder meer makelaars, bouwondernemingen, architecten en investerings- en ontwikkelingsmaatschappijen. Voor u betekent dit concreet: een logische en betere afstemming en aansluiting van verschillende diensten, lagere kosten, kortere doorlooptijden en bovenal een beter eindresultaat!

Ondersteuning

Ondersteunde partners zijn  kwalitatief hoogwaardige leveranciers van ondersteunende producten en/of dientsen aan All In Green. Hierbij kunt u onder meer denken aan reclamebureau’s, drukkerijen en financiële dienstverlening. We kunnen u onze partners van harte aanbevelen!

Laatste nieuws

Rijksoverheid 146x14617 december 
Verlaagd BTW-tarief
verlengd tot 2015

 

130924 Afbeelding Bastion Dieren24 september
Het Bastion in Dieren
kiest voor All In Green

 

slak6 september
Chemiesector voorziet
veel slakken in de tuin

mvo-logo

Like ons op Facebook