Specialisten

 

nijha Nijha - Bij Nijha draait alles om bewegen. Van de inrichting van een Beweegtuin met outdoor fitness toestellen bij een zorgcentrum tot en met een sportplein bij een school. Nijha vakspecialisten adviseren en begeleiden het gehele realisatietraject.
logo-van-den-berg Van den Berg Elektrotechniek & Beveiliging is specialist in het ontwerpen en aanleggen van elektra en verlichting voor uw tuin. Wij zorgen er voor dat uw tuin er 's avonds net zo mooi uitziet als overdag door een lichtplan op maat. Kijk op onze website wat wij voor u kunnen betekenen.
bsadviesbureau B.S.A.B adviseert en verricht werkzaamheden m.b.t. de inrichting en het onderhoud van de groene ruimte en groenvoorzieningen, in het bijzonder rond spoorwegen. Daarnaast levert B.A.S.B. veilgheid bij werkzaamheden op en rond het spoornet.
kens K&S hekwerk is de totaal-leverancier voor alle soorten hekwerken, ook maatwerk. K&S levert o.a sierhekwerk, gaas-spijl-dubbel staafmat hekwerk, draai- en schuifpoorten, sportveldafrastering, reparaties en poortaandrijvingen. K&S levert aan bedrijven, instellingen en particulieren.
arti flora Arti-Flora voorziet in interieurgroenvoorziening, met als specialisatie hydrocultuursystemen. Daarnaast verzorgen wij bloemarrangementen, in zowel levende als kunstzijdematerialen. Of het nu gaat om een boeket op de balie of een kompleet ingerichte binnentuin. Ook voor evenementen kunt u bij ons terecht.
Bamboe bouw Nederland Bamboe Bouw Nederland - Bouw met Bamboe, u bouwt dan niet alleen met prachtige materialen maar ook nog eens Natuur- en Milieubewust. Wanneer u kiest voor bamboe helpt u mee klimaatsverandering tegen te gaan. Bamboe Bouw Nederland verkoopt een ruim assortiment van verschillende Bamboe Bouw materialen.
herckenrath Herckenrath Bouwservice verzorgt voor u al uw metselwerk, van tuinmuren en trappen tot keerwanden. Van fundering tot afwerking, inclusief al het benodigd materiaal. Herckenrath Bouwservice garandeert u uitstekende kwaliteit!”

Laatste nieuws

Rijksoverheid 146x14617 december 
Verlaagd BTW-tarief
verlengd tot 2015

 

130924 Afbeelding Bastion Dieren24 september
Het Bastion in Dieren
kiest voor All In Green

 

slak6 september
Chemiesector voorziet
veel slakken in de tuin

mvo-logo

Like ons op Facebook