1. Wensen

1-wensen-over2-ontwerp3-aanbieding4-uitvoering5-evaluatie6-genieten

 

Een goed ontwerp of voorstel voor onderhoud begint met een kennismaking en een goed gesprek over uw wensen. Dit gesprek kan zowel bij u thuis als bij ons op het bedrijf plaatsvinden en is geheel vrijblijvend. Hierbij komen onder meer de volgende zaken aan bod: 
 

  • Stijl: klassiek, recht, rond, romantisch, mediterraan, natuurlijk, etc. 
  • Elementen: gazon, vijver, zonterras, speeltoestel, tuinhuisje, kunstobject, etc.
  • Onderhoud: onderhoudsvriendelijk, preventief, op afroep, zelf uitvoeren, etc. 
  • Budget: een eerste indicatie van uw budget

Daarnaast maken we een omgevingscan. Tijdens een gezamenlijke rondgang door uw (toekomstige) tuin en de directe omgeving,horen wij graag van u wat voor u belangrijk is, wat u stoort, etc. Bij de omgevingsscan worden door ons m.b.v. foto’s alle beeldbepalende elementen waarmee rekening gehouden dient te worden zorgvuldig in kaart gebracht. U kunt hierbij denken aan de positie van ramen, deuren, bomen, (straat-)verlichting, erfscheidingen en zicht of inkijk van buren.

Tot slot wordt de kwaliteit van de grond beoordeeld en de positie van de tuin t.o.v. de zon in kaart gebracht. Wij maken vervolgens een verslag, zodat uw wensen en daarmee uw uitgangspunten en het beoogde resultaat, helder en duidelijk zijn. Indien het verslag volgens u een juiste weergave geeft van uw wensen en hetgeen door ons is besproken, kan een en ander door ons vertaald worden naar een eerste ontwerp of onderhoudsvoorstel.

Laatste nieuws

Rijksoverheid 146x14617 december 
Verlaagd BTW-tarief
verlengd tot 2015

 

130924 Afbeelding Bastion Dieren24 september
Het Bastion in Dieren
kiest voor All In Green

 

slak6 september
Chemiesector voorziet
veel slakken in de tuin

mvo-logo

Like ons op Facebook