All In Green

Passie voor tuinen

All In Green laat zich omschrijven als een vernieuwend en ambitieus hoveniersbedrijf met een geïntegreerde aanpak voor het ontwerp, de ontwikkeling en het onderhoud van tuinen en terreinen.  In de breedste zin van het woord. All In Green is op 1 januari 2010 opgericht door Daan Schuurman, gerenommeerd, gediplomeerd hovenier, en Chris-Jan Hoogsteen, van huis uit technisch bedrijfskundig ingenieur.

Deze op het eerste oog wat ongebruikelijke combinatie leidde tot vele vernieuwende ideeën. Ideeën over hoe het anders kan.  Ideeën over klantgerichtheid,  een geïntegreerde aanpak , bedrijfsvoering, samenwerking met partners en specialisten.  Na de start in 2010 ging het snel. Inmiddels mag All In Green een grote schare particulieren, bedrijven en instellingen in voornamelijk het oosten van ons land tot haar klanten rekenen en gaat ons snel groeiende team dagelijks op pad om deze klanten van de gewenste service te voorzien.

Wat ons allen kenmerkt en drijft zijn passie voor tuinen, ondernemerschap en iedere dag weer goed werk willen leveren tot tevredenheid van onze klanten. Van Wens tot Genieten!All In Green is gevestigd in Dieren en in Velp.

Laatste nieuws

Rijksoverheid 146x14617 december 
Verlaagd BTW-tarief
verlengd tot 2015

 

130924 Afbeelding Bastion Dieren24 september
Het Bastion in Dieren
kiest voor All In Green

 

slak6 september
Chemiesector voorziet
veel slakken in de tuin

mvo-logo

Like ons op Facebook