Van Wens tot Genieten

De tuin wordt steeds vaker een belangrijke, multifunctionele plaats om te ontspannen, onthaasten en genieten. Daarnaast bepaalt een tuin, zowel privé als zakelijk, in belangrijke mate de uitstraling van uw huis, kantoor of instelling. Om deze visie voor onze klanten te vertalen naar de gewenste tuin, hanteren wij een drietal uitgangspunten die te allen tijde ten grondslag liggen aan onze aanpak:
 

team-small

Klantgericht

In ons denken en doen staan de klant en zijn wensen centraal, wat zich heeft vertaald naar een klantgerichte gedragscode en cultuur. Kenmerken zijn enthousiasme, betrokkenheid, kennis, eerlijk, oplossingsgericht, afspraak is afspraak en altijd goed werk willen leveren.

boom-in-ronde-heg

Geïntegreerd

Een geïntegreerde visie en aanpak m.b.t. tuinen en terreinen, waarin alle benodigde elementen en specialismen overzichtelijk en praktisch worden samengebracht en afgestemd. Van beveiliging tot beregening. Van bouwkunde tot boomchirurgie.

zonsondergang

Maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij we te allen tijde een maximaal, duurzaam resultaat nastreven voor onze klanten, onze werknemers, onze partners, onze leefomgeving en het milieu. Een mooi voorbeeld waarin onze visie en uitgangspunten geïntegreerd in praktijk worden gebracht is de ontwikkeling van duurzame belevings- en bewegingstuinen voor verzorgingstehuizen.

Laatste nieuws

Rijksoverheid 146x14617 december 
Verlaagd BTW-tarief
verlengd tot 2015

 

130924 Afbeelding Bastion Dieren24 september
Het Bastion in Dieren
kiest voor All In Green

 

slak6 september
Chemiesector voorziet
veel slakken in de tuin

mvo-logo

Like ons op Facebook