Ga naar de inhoud

All in Green

Ontwerp, ontwikkeling en onderhoud van tuinen & terreinen

Passie voor tuinen

All in Green is een vernieuwend en ambitieus hoveniersbedrijf met een geïntegreerde aanpak voor het ontwerp, de ontwikkeling en het onderhoud van tuinen en terreinen. 

Als hoveniersbedrijf onderscheiden wij ons door onze ideeën over hoe het anders kan. Ideeën over klantgerichtheid, een geïntegreerde aanpak, bedrijfsvoering en samenwerking met partners en specialisten.

Na de start in 2010 ging het snel. Inmiddels mag All in Green een grote schare particulieren, bedrijven en instellingen in voornamelijk het oosten van ons land tot haar klanten rekenen. Ons team gaat dagelijks op pad om deze klanten van de gewenste service te voorzien.

Wat ons kenmerkt en drijft zijn passie voor tuinen, ondernemerschap en iedere dag weer goed werk willen leveren tot tevredenheid van onze klanten. Van Wens tot Genieten! 

All in Green is gevestigd in Dieren, centraal tussen Arnhem, Zutphen en Apeldoorn.

Bel ons

06 - 20 61 55 50

All in Green

Van wens tot genieten

De tuin wordt steeds vaker een belangrijke, multifunctionele plaats om te ontspannen, onthaasten en genieten. Daarnaast bepaalt een tuin, zowel privé als zakelijk, in belangrijke mate de uitstraling van uw huis, kantoor of instelling. Om deze visie voor onze klanten te vertalen naar de gewenste tuin, hanteren wij een drietal uitgangspunten:

Klantgericht

In ons denken en doen staan de klant en zijn wensen centraal, wat zich heeft vertaald in een klantgerichte gedragscode en cultuur. Kenmerken zijn enthousiasme, betrokkenheid, kennis, eerlijk, oplossingsgericht, afspraak is afspraak en altijd goed werk willen leveren.

Geïntegreerd

Een geïntegreerde visie en aanpak m.b.t. tuinen en terreinen, waarin alle benodigde elementen en specialismen overzichtelijk en praktisch worden samengebracht en afgestemd. Van beveiliging tot beregening. Van bouwkunde tot boomchirurgie.

Maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij we een maximaal, duurzaam resultaat nastreven voor onze klanten, onze werknemers, onze partners, onze leefomgeving en het milieu. Een mooi voorbeeld waarin onze visie en uitgangspunten geïntegreerd in praktijk worden gebracht is de ontwikkeling van duurzame belevings- en bewegingstuinen voor verzorgingstehuizen.

Even kennismaken

Daan Schuurman

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Restaurant Houtplaats, Rheden

Het onderhoud van ons terrein is volledig in handen van het vakkundige team van All In Green. Niet enkel het onderhoud, maar ook goede adviezen, tips, het leveren van kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken, maken het dat wij voor All-in Green staan!!

Martine Nijland, Restaurant Houtplaats

Hotel Chalet Dreyeroord, Oosterbeek

Door het plezierige contact en de dynamische, jonge aanpak van All In Green geven wij het park van Hotel Chalet Dreyeroord in Oosterbeek, met zijn eeuwenoude bomen en prachtige Rhododendrons, een vernieuwd elan!

Jan Willem van der Straaten, hotelmanager

Jaap & Catharina Berndsen, Arnhem

Beste mensen van All In Green, onze dank is groot! Geweldig was het om jullie over de vloer te hebben. Met als resultaat een prachtige tuin, die nog verder aangekleed gaat worden. Met verlangen kijken we dan ook uit naar de ren, volgend jaar bloembakken, etc. Nogmaals dank voor de prettige samenwerking!

Jaap & Catharina Berndsen, Arnhem

Fam. Koning, Arnhem

De samenwerking met het enthousiaste team van All In Green is vanaf het eerste contact en ontwerp tot het eindresultaat prettig en professioneel verlopen. Er wordt te allen tijde geluisterd naar de klant, snel gereageerd en adequaat gehandeld. We genieten iedere dag van onze prachtige nieuwe tuin, die met advies en onderhoud van All In Green er keurig bijligt en hopelijk ieder jaar nog mooier wordt!

Fam. Koning, Arnhem

Mw. Kostelijk, Velp

Tijdens het aanleggen van de tuin door vakmensen met liefde voor hun werk, was er regelmatig overleg met de heer Schuurman over de vorderingen. Wij hebben zeer goede ervaringen met All in Green en genieten alle seizoenen van het prachtige resultaat

Mw. Kostelijk, Velp

Sam & Annelies Veen, Dieren

Je krijgt meteen een goed gevoel bij de mensen van All in Green. Het hele team werkt met veel plezier en op professionele wijze aan de verwezenlijking van je tuinwensen. Het uiteindelijke resultaat is er dan ook naar, zodat je iedere dag weer van je nieuwe tuin zit te genieten. All in Green, een echte aanrader.

Sam & Annelies Veen, Dieren